06-24931828

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

Maandag tot zondag 10:00 - 21:00

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

Rakkersveld 247 Zoetermeer

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

Wij missen de leden!

De vrijwilligers en trainers van BCZ hebben voor u een persoonlijke boodschap:
 
Ismaïl: Wij gaan met z'n allen moeilijke tijden tegemoet, ik hoop dat we dit virus zullen overwinnen met de wil van God. Ik zou zeggen: zorg goed voor elkaar en help elkaar waar het kan en hopelijk wordt het weer beter.
Monique: Beste 50+ groep en alle leden waarmee ik doordeweeks  train, zorg goed voor jezelf en let ook een beetje op elkaar, ook met een afstand van 1,5 m. van elkaar kunnen wij elkaar steunen en hopelijk zien wij elkaar snel weer in goede gezondheid. Lieve groeten, Monique.
 
Fatma: Achter de wolken schijnt de zon. Wees geduldig, het komt weer goed! Sterkte iedereen!
 
Natascha: We survive this crisis, because we are fighters! Keep it strong!
 
Michali: Allemaal veel sterkte in deze strijd tegen Corona, de volgende ronde is voor ons! Stay safe en stay strong! We boksen dit voor elkaar en als het voorbij is weer tegen elkaar! ???!
 
Malika: Ik hoop jullie allemaal snel weer te zien. Het is nu echt wel genoeg geweest deze situatie: uitslapen, rustig ontbijten, koken, eten, films kijken, thuiswerken, alleen sporten, het gaat vervelen op den duur. Gezamenlijk sporten en met elkaar sportieve resultaten behalen lijkt zo lang geleden! Ik mis jullie best wel! Blijf gezond, denk er aan om gezond te eten, probeer te bewegen, hou elkaar scherp. We zien elkaar weer zo snel mogelijk. Het komt goed, dat weet ik zeker, maar wanneer??? Tot gauw!
 
Martijn: Ondanks de situatie zou ik zeggen blijf positief, blijf (lekker) trainen. Wees creatief, zoek een bankje of muurtje om box-jumps uit te voeren of de dipjes te doen. Zo zijn er tal van voorbeelden. Houd hierbij natuurlijk wel de richtlijnen aan, stay safe!!! Samen kunnen we dit aan!
 
Omar: In een crisis zoals deze, staat gezondheid bovenaan, dus blijf veilig, gezond en positief. Een advies daarvoor is blijf in beweging, een paar minuten thuis zal je dag completer maken.
 
Giovanni: Beste mensen, wij zitten nu een moeilijke tijd. Je hoort het overal met dit virus, maar wij komen sterker terug en gaan we knallen tot snel!
 
Patrick: Aan alle kickboksers en boksers: een nieuwe tijd is aangebroken in deze Coronacrisis! Blijf allen vooral gezond eten en bewegen, zorg voor een vast patroon in je dagelijkse bezig heden: ontbijten, lunchen en diner op vaste tijden ga niet de hele dag series kijken of gamen en de tijd vergeten. Blijf vooral gezond bewegen: ga een stukje wandelen of fietsen en blijf bovenal optimistisch. Allemaal  veel sterkte en gebruik je verstand!
 
Milton: Beste mensen, houd samen vol om deze vervelende tijd zo goed mogelijk door te komen. Kids blijf strijden dat betekent blijf fit door zelf te trainen, maar dat betekent ook maak je huiswerk, luister naar je ouders en ga tijdig naar bed. Nu kan je laten zien dat je discipline hebt en altijd blijft ontwikkelen wat de situatie ook is, er zijn altijd mogelijkheden. Osu!
 
Sylvia: Lieve mensen, zorg goed voor jezelf en elkaar. Ook aan deze tijd komt een eind en dan gaan we gewoon weer verder waar we 2 weken geleden noodgedwongen gestopt zijn. Trainen, gezelligheid en op zijn tijd een bakkie met een praatje. Tot snel en houd vol, ik hoop jullie weer fit en gezond terug te zien bij BCZ ??!
 
Johan: Beste mensen, houdt moed, na regen komt zonneschijn. Wij worden op de proef gesteld, maar ook dit zal overgaan. Blijf lekker in beweging thuis, maak nieuwe plannen en wees lief voor elkaar. Hopelijk tot snel in onze gym!

ADRESGEGEVENS

Boxing Club Zoetermeer
Rakkersveld 247
Castellum Palensteyn
Zoetermeer.

CONTACT INFORMATIE

Wilt u meer informatie over boksen?
Ismaïl Doulache: 06-54930879
Johan Huurman: 06-24931828

info@boxingclubzoetermeer.nl

GOOGLE MAPS

COPYRIGHT 2018 BOX CLUB ZOETERMEER ALL RIGHT RESERVED | WEBSITE EN SEO DOOR SWARTWEBDESIGN.NL