06-24931828

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

Maandag tot zondag 10:00 - 21:00

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

Rakkersveld 247 Zoetermeer

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

Update Coronavirus

Nu het aantal coronavirusinfecties in Nederland stijgt, roept het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) mensen op om voorzorgsmaatregelen te nemen. Met een aantal eenvoudige acties kun je de kans verkleinen dat je het virus oploopt, of verder verspreidt als je het virus onder de leden hebt zonder dat te weten.
 
 
1. Nies of hoest niet in je hand, maar in je elleboog
Het coronavirus verspreidt zich via hoest- en niesdruppeltjes. Die kunnen niet heel erg lang buiten het lichaam blijven leven, maar wel eventjes. Als jij in je hand zou niezen of hoesten, en je vervolgens anderen (indirect) aanraakt, kunnen zij het virus oppikken als de virusdeeltjes in hun mond, neus of ogen belanden.
 
2. Nies of hoest in een papieren zakdoek
En gooi die zakdoek daarna meteen weg. Er staat keukenrol op de balie en achterin de gym boven de kraan.
 
3. Mijd lichamelijk contact als handen schudden en zoenen
Premier Mark Rutte riep Nederlanders  op 9 maart op om geen handen meer te schudden. Zo kunnen virusdeeltjes niet rechtstreeks van hand tot hand verspreid worden. Het RIVM voegde daar dinsdag aan toe dat daarnaast het beste ook ander lichamelijk contact vermeden kan worden, zoals zoenen op de wang. Zoenen met de partner kan nog wel, benadrukte het instituut: "Zeker als je bij elkaar in huis woont, is de kans al groter dat je elkaar besmet."
 
4. Was je handen regelmatig (en goed)
Ziekteverwekkers kunnen makkelijk via de handen worden verspreid. Was je handen daarom regelmatig. "Doe dit als je handen vuil zijn geworden, als je eten hebt klaargemaakt, na een toiletbezoek of na een hoest of nies", aldus het RIVM. Wie dit goed wil doen, maakt eerst de handen goed nat, om vervolgens met zeep de handen over elkaar te wrijven. De boven- en onderkant zijn nu met zeep bedekt. Zorg daarbij dat je vingertoppen goed zijn ingezeept. Neem ook je polsen mee en wrijf de zeep ook goed tussen je vingers. Hierna spoel je alle zeep weer af onder de kraan. Zorg dat je je handen goed droogt, ook tussen de vingers. Dit hele ritueel moet zo'n twintig seconden duren, adviseert het Rode Kruis. Ook na het snuiten van de neus, buiten spelen, het verschonen van een kind, het aaien van dieren en een schoonmaaksessie wordt geadviseerd je handen te wassen.
 
5. Thuis blijven bij twijfel
Twijfelt u over uw eigen gezondheid, neem contact op met uw huisarts. Bij twijfel niet naar onze sportschool komen en ons via de mail melden over eventuele gezondheidsproblemen: info@boxingclubzoetermeer.nl
 
 

ADRESGEGEVENS

Boxing Club Zoetermeer
Rakkersveld 247
Castellum Palensteyn
Zoetermeer.

CONTACT INFORMATIE

Wilt u meer informatie over boksen?
Ismaïl Doulache: 06-54930879
Johan Huurman: 06-24931828

info@boxingclubzoetermeer.nl

GOOGLE MAPS

COPYRIGHT 2018 BOX CLUB ZOETERMEER ALL RIGHT RESERVED | WEBSITE EN SEO DOOR SWARTWEBDESIGN.NL