06-24931828

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

Maandag tot zondag 10:00 - 21:00

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

Rakkersveld 247 Zoetermeer

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

Trainersinterview: Trainer Giovanni

In onze nieuwsbrieven publiceren wij altijd een mini-interview van één van onze trainers. Aan het eind van dit kalenderjaar gaan wij een actie organiseren door middel van een quiz. In deze quiz stellen wij vragen over de trainers, dus onthoud goed de informatie die u leest over onze trainers! Uit de quizdeelnemers kiezen wij 3 winnaars, waarbij de hoofdprijs een halfjaar abonnement is bij onze club, dus een half jaar GRATIS trainen bij Boxing Club Zoetermeer! Deze keer is Giovanni aan de beurt: 
 
Gio is geboren en getogen in Deurne. In het mooie jaar 1971 zag hij het levenslicht. Het gezin bestaat uit 2 oudere broers, een oudere zus, dat betekent dat Gio de Benjamin is. Gio heeft in zijn jeugd verschillende sporten beoefend: voetbal, honkbal, beiden maar voor één jaartje. Op zijn 12e trok taekwondo zijn aandacht. Vooral de wedstrijden en toernooien vond hij leuk! Tot zijn 15e beoefende hij deze mooie vechtsport, daarna kwam het kickboksen in. Bij een kleine gym in Deurne beoefende hij dit 2 jaar. De grotere gyms trokken hem meer en zo kwam hij terecht in Helmond bij Miki Bennazzous (waar later ook Tayfun en Lazar onder gingen trainen), daarna verhuisde de gym naar Valkenswaard, onder de bekende naam  Siam gym. Gio: In deze periode heb ik zelfs nog een wedstrijd gedraaid.  Later vertrok ik weer om bij de bekende bokser Eddy Smulders  bij “the Champs” in Eindhoven te trainen, Peter Aerts  trainde daar ook tijdelijk!
Gio had inmiddels ook de liefde ontdekt en zijn vriendin Trudy kreeg een baan in het westen, in Den Haag op de Binckhorst bij de administratie van de luchtmacht en daarom verhuisde Gio mee naar het westen, waar zij in Voorburg een woning kregen. Hier heeft Gio jarenlang krachtsport gedaan. Daarna begon de vechtsport weer te kriebelen en heeft hij wat lessen bij Kamakura in Den Haag (onder de bekende Gerard Gordeau) gevolgd. Gio kwam naar Zoetermeer en heeft zelfs een paar maanden bij Da Graca getraind om uiteindelijk in 2016 met vriend André bij Boxing Club Zoetermeer neer te strijken. 
Na de het volgen van de bokslessen bij BCZ viel men de kwaliteiten (hij kan zowel bij boksen als kickboksen    goed uit de voeten) op. Zo begon hij aan de kickboksopleiding bij de SKMO en werd assistent bij de bokslessen, assistent bij wedstrijdtraining voor de jeugd, gaat meer naar gala’s als coach, geeft zelfstandig de les Alive and Kickin’ en samen met andere trainers kickboksclinics op scholen. Gio, een fijn mens en een goede trainer! 

ADRESGEGEVENS

Boxing Club Zoetermeer
Rakkersveld 247
Castellum Palensteyn
Zoetermeer.

CONTACT INFORMATIE

Wilt u meer informatie over boksen?
Ismaïl Doulache: 06-54930879
Johan Huurman: 06-24931828

info@boxingclubzoetermeer.nl

GOOGLE MAPS

COPYRIGHT 2018 BOX CLUB ZOETERMEER ALL RIGHT RESERVED | WEBSITE EN SEO DOOR SWARTWEBDESIGN.NL