06-24931828

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

Maandag tot zondag 10:00 - 21:00

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

Rakkersveld 247 Zoetermeer

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

Trainersinterview en quiz

 
In onze nieuwsbrief publiceren wij maandelijks een mini-interview van één van onze trainers. Aan het eind van dit kalenderjaar gaan wij een actie organiseren door middel van een quiz. In deze quiz stellen wij vragen over de trainers, dus onthoud goed de informatie die u leest over onze trainers! Uit de quizdeelnemers kiezen wij 3 winnaars, waarbij de hoofdprijs een halfjaar abonnement bij onze club, dus een half jaar GRATIS trainen bij Boxing Club Zoetermeer! Deze keer is Martijn aan de beurt: 
 
Mijn naam is Martijn, ik geef bij BCZ alleen op donderdag les. Tussen 17.45 uur tot 18.45 uur geef ik samen met Omar personal padstraining, van 19.00 uur tot 20.00 uur (wat meestal een beetje uitloopt, excuses hiervoor Malika) kickboksen. Ik ben 40 jaar geleden geboren in Den Haag en hier ben ik ook opgegroeid. Wat de meeste mensen niet weten is dat ik in mijn jeugd hele andere sporten heb beoefend dan vechtsporten. Als kind heb ik veel gevoetbald (keeper) en was ik lid van ee• Trainersinterview en quiz!
Wij zullen in elke nieuwsbrief een mini-interview publiceren van één van onze trainers. Aan het eind van dit kalenderjaar gaan wij een actie organiseren door middel van een quiz. In deze quiz stellen wij vragen over de trainers, dus onthoud goed de informatie die u leest over onze trainers! Uit de quizdeelnemers kiezen wij 3 winnaars, waarbij de hoofdprijs een halfjaar abonnement bij onze club, dus een half jaar GRATIS trainen bij Boxing Club Zoetermeer! Deze keer is Martijn aan de beurt: 
Mijn naam is Martijn, ik geef bij BCZ alleen op donderdag les. Tussen 17.45 uur tot 18.45 uur geef ik samen met Omar personal padstraining, van 19.00 uur tot 20.00 uur (wat meestal een beetje uitloopt, excuses hiervoor Malika) kickboksen. Ik ben 40 jaar geleden geboren in Den Haag en hier ben ik ook opgegroeid. Wat de meeste mensen niet weten is dat ik in mijn jeugd hele andere sporten heb beoefend dan vechtsporten. Als kind heb ik veel gevoetbald (keeper) en was ik lid van een schaakclub. Later ben ik meer gaan badmintonnen. Ik ben op mijn 24ste met Kickboksen begonnen bij Silent Dragon Delft (tegenwoordig Rayo). Bij Silent Dragon Delft ben ik begonnen met lesgeven in kickboksen, leuk weetje: één van mijn 'leerlingen' was Johan Huurman! Nadat ik in aanraking gekomen (soms letterlijk) ben met Krav Maga ben ik ook les gaan geven in zelfverdediging voor kinderen. Omdat ik het onderdeel grondvechten van Krav Maga erg leuk vond, heb ik de overstap gemaakt naar MMA, Grapple en BJJ. Helaas moest ik hiervoor ook een overstap maken naar een andere sportschool: Team de Jager. Omdat MMA, Grapple en BJJ best blessuregevoelig is en ik tijd te kort kom, concentreer ik mij tegenwoordig (weer) vooral op kickboksen en lesgeven. Als trainer verwacht ik discipline en inzet (al is er altijd wel ruimte voor een geintje) hierdoor moeten mensen meestal even wennen aan mij! (foto: Martijn met Miesha Tate).  
 
 

ADRESGEGEVENS

Boxing Club Zoetermeer
Rakkersveld 247
Castellum Palensteyn
Zoetermeer.

CONTACT INFORMATIE

Wilt u meer informatie over boksen?
Ismaïl Doulache: 06-54930879
Johan Huurman: 06-24931828

info@boxingclubzoetermeer.nl

GOOGLE MAPS

COPYRIGHT 2018 BOX CLUB ZOETERMEER ALL RIGHT RESERVED | WEBSITE EN SEO DOOR SWARTWEBDESIGN.NL