06-24931828

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

Maandag tot zondag 10:00 - 21:00

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

Rakkersveld 247 Zoetermeer

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

Regie Vastgoedmanagement ‘Survival of the fittest Kidz!’ op 12 juni

Wegens Corona ging deze activiteit eerder niet door, maar...
 
Op zaterdag 12 juni organiseert Boxing Club Zoetermeer dan toch echt 'Survival of the fittest Kidz' van 11.00-18.00. Wij gaan deze dag met 25 kids (6 t/m 17 jaar) eerst survivallen in het Buytenpark bij SnowWorld, lunchen in de gym (als dat mag ivm Corona, anders blijven wij voor de gym), dan sporten in de wijk Palenstein, wij gaan allerlei challenges aan in de gym (of outdoor), eventueel onderling sparren en als afsluiter gaan wij pizza eten! De kinderen krijgen ook nog eens een mooi t-shirt deze dag met de eigen naam!
 
Voor deze dag hebben wij een sponsor gevonden waardoor de bijdrage voor deze dag slechts €10,00 zal zijn. Enorm trots zijn wij op onze sponsor Regie Vastgoed Management!
 
REGIE Vastgoedmanagement is een ervaren bouwkundig advies- en managementbureau voor de particuliere en zakelijke branche. Zij zijn specialist op het gebied van praktijkgerichte en kostenbesparende meerjaren onderhoudsplannen (MJOP) en duurzame MJOP's (DMJOP), technisch beheer en bouwtechnische keuringen van vastgoed en leveren kwalitatief hoogwaardige diensten met praktische oplossingen. Volgens directeur René van Giessen is het supergoed om BCZ te sponsoren: “Wij dragen Boxing Club Zoetermeer een warm hart toe door de laagdrempelige manier van lesgeven, de no-nonsense mentaliteit en gelijke kansen voor iedereen! Natuurlijk wordt er ook enorm goed lesgegeven en is er altijd tijd voor een lach en een luisterend oor. Boxing Club Zoetermeer is voor iedereen, ongeacht niveau, afkomst en leeftijd!”.
 
De inschrijfformulieren volgen z.s.m. Deze zullen per mail naar de leden gestuurd worden, maar ook op onze socials staan! Doe jij ook mee? Save the date!

ADRESGEGEVENS

Boxing Club Zoetermeer
Rakkersveld 247
Castellum Palensteyn
Zoetermeer.

CONTACT INFORMATIE

Wilt u meer informatie over boksen?
Ismaïl Doulache: 06-54930879
Johan Huurman: 06-24931828

info@boxingclubzoetermeer.nl

GOOGLE MAPS

COPYRIGHT 2018 BOX CLUB ZOETERMEER ALL RIGHT RESERVED | WEBSITE EN SEO DOOR SWARTWEBDESIGN.NL