06-24931828

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

Maandag tot zondag 10:00 - 21:00

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

Rakkersveld 247 Zoetermeer

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

Coronacrisis: gevolgen voor de abonnementen

 

In deze tijden kunt u niet sporten in de gym, contributies lopen door of u heeft betaald via de ZoetermeerPas. Zoals u al in een eerdere berichtgeving heeft kunnen lezen, willen wij alle automatische incassoleden in de maand april compenseren door 50% van de contributie te laten betalen. Hierin wijken wij af van de meeste verenigingen: zij vragen de volle contributie van de leden. Wij hebben overigens van enkele leden te horen gekregen dat wij in april gewoon de volle 100% mogen innen (om ons te steunen). Wij hebben hier heel veel waardering voor. Onze huur en onze verzekeringen gaan ook gewoon door, hierin worden wij niet gecompenseerd. Daarnaast hadden wij alle ZoetermeerPas-abonnementen verlengd met een halve maand. Bij opening van de gym zijn alle leden onbeperkt lid voor de periode van 1 maand. Dit houdt in dat iedereen meerdere dagen mag komen training, ongeacht het aantal dagen waarvoor men lid is (let op: dit gaan wij aanpassen, wij vrezen voor te grote groepen!). Daarnaast hebben wij leden de mogelijkheid gegeven om spullen te lenen van onze gym, velen hebben hier gebruik van gemaakt. Op Facebook en Instagram delen wij om de dag een minitraining en filmpjes van oefeningen die u thuis kunt uitvoeren.

Op 31-3 is gebleken dat de sportschool uit veiligheidsoverwegingen tot en met 28 april gesloten is. Wij hebben dus onze maatregelen moeten aanpassen. Hieronder staan ze op een rijtje:

 

  1. In april worden alle automatische incassoleden gecompenseerd door 50% van hun lidmaatschap te betalen (op een aantal na dat heeft aangegeven dat dit niet nodig is).
  2. Alle ZoetermeerPashouders krijgen 1,5 maand bijgeteld bij het lidmaatschap.
  3. Alle leden mogen voor de duur van de sluiting (wij geven dit duidelijk aan met een einddatum) extra komen trainen:

Ben je 1x per week lid, mag men 2x komen

Ben je 2x per week lid, mag je 3x komen

Ben je 3x per week lid, mag je onbeperkt komen trainen

  1. Automatische incasso na april: Wij willen iedereen na april de mogelijkheid geven te compenseren. Het abonnementsgeld mag teruggevraagd worden voor de periode na april. Dit doet u door bij ons persoonlijk aan te geven of u gecompenseerd wilt worden. U kunt dit tot één maand na openstelling van de gym doen (wij zullen dit t.z.t. duidelijk aangeven via de mail, Facebook, Instagram en de website. Het persoonlijk doorgeven kan aan de balie of via de mail: info@boxingclubzoetermeer.nl. Ontvangen wij geen persoonlijk bericht of mail, dan gaan wij ervan uit dat u het hele bedrag kunt en wilt betalen.
  2. Alle cashleden worden volledig gecompenseerd vanaf 15 maart.

 

Als u vragen heeft over de regeling, mail naar: info@boxingclubzoetermeer.nl

ADRESGEGEVENS

Boxing Club Zoetermeer
Rakkersveld 247
Castellum Palensteyn
Zoetermeer.

CONTACT INFORMATIE

Wilt u meer informatie over boksen?
Ismaïl Doulache: 06-54930879
Johan Huurman: 06-24931828

info@boxingclubzoetermeer.nl

GOOGLE MAPS

COPYRIGHT 2018 BOX CLUB ZOETERMEER ALL RIGHT RESERVED | WEBSITE EN SEO DOOR SWARTWEBDESIGN.NL